Facebook Banners – Logo animatie,Logo ontwerpen,Logo mockup, en Infographic design
838
page-template-default,page,page-id-838,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Facebook Banners

Facebook Video Banner

Het is nog niet zo lang mogelijk om op Facebook een video als cover video te gebruiken. Dit is eigenlijk een bewegende banner boven jouw Facebook pagina! Je hebt als ondernemer of organisatie nu nóg meer mogelijkheden om je Facebook pagina voor digitale marketingdoeleinden in te zetten.

Logo3d.nl maakt voor jou de perfecte video om te gebruiken als video banner op Facebook. Wij weten precies welke technische eigenschappen deze video banner nodig heeft om goed af te spelen op alle verschillende platforms. Ook hebben wij kennis over wat voor soort design goed werkt op Facebook. Hoe trek je meer bezoekers naar je pagina? Hoe krijg je meer likes? Met een vide banner ontwikkeld door logo3d.nl natuurlijk!

Kies je ervoor om een Facebook video banner door logo3d.nl te laten ontwikkelen dan is de eerste stap naar online succes gezet! Wij nemen je opdracht met beide handen aan en  vervolgens gaan wij voor je aan de slag!

Facebookvideo banner laten

Voorbeelden van Facebookvideo banners

Meer informatie of banner aanvragen mail naar Info@logo3d.nl

Facebook Video Banner

Een Facebook video banner laten maken door logo3d.nl

Wij zullen eerst een inventarisatie maken van je exacte eisen voor een video banner op Facebook. Deze moet natuurlijk wel overeenkomen met de rest van je Facebookpagina. Zowel visueel als de boodschap die wordt uitgedragen.

Vervolgens beginnen wij met het ontwerpen en ontwikkelen van je video. Hierbij kan je ervoor kiezen om de regie in handen te houden. Of je geeft logo3d.nl de volledige vrijheid. Welke keuze je ook maakt, voor ons is het belangrijk dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Voor minder doen we het niet!

Ben je geinteresseerd in de services van logo3d.nl? Wil je meer weten? Neem dan nu contact met ons op. We vertellen je alles wat je wilt weten over de nut en noodzaak van een video banner op Facebook én hoe wij jou daarin kunnen helpen. We geven je een vrijblijvende offerte toegespitst op jouw project.

Facebook blijft groeien en nieuwe features toevoegen. Als ondernemer heeft je digitale marketing via Facebook een hoop mogelijkheden. Met logo3d.nl als partner in jouw Facebook campagnes ben je weer wat dicht bij in het behalen van jou doelen.

Logo3d.nl heeft veel ervaring met het ontwikkelen van visuals die het goed doen op Facebook. Met de nieuwe optie om ook video banners te gebruiken voegen wij een nieuwe expertise toe aan ons ruime aanbod aan diensten. Zorg dat je voorop loopt in jouw digitale media strategie op facebook en laat vandaag nog een video banner maken door logo3d.nl!