Infographic digitaal Jaarverslag laten maken? Wij leveren snel en voordelig
877
page-template-default,page,page-id-877,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Infographic digitaal Jaarverslag

Infographic digitaal Jaarverslag laten maken?

Logo3d.nl helpt je hiermee!

Jaarcijfers zijn toch een beetje de kers op de taart. Of je nu producten of diensten verkoopt, de cijfers laten zien hoe goed (of slecht…) je het afgelopen jaar gepresteerd hebt als organisatie. Het is dan ook zaak deze op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Overtuigend, interessant, duidelijk en professioneel. Dat is wat een jaarverslag moet zijn. Logo3d.nl is ervaren in het opstellen van jaarverslagen. Een digitaal jaarverslag is een product dat wij aanbieden in de vorm van een interactieve infograpic.Logo3d.nl ontwerpt, produceert en implementeert alle data in een modern en verrassend online jaarverslag.

Een Digitaal Jaarverslag in de vorm van een infographic

Het proces voor het maken van een digitaal jaarverslag verloop bij logo3d.nl in drie stappen. We beginnen uiteraard met het analyseren van de cijfers en het maken van een overkoepelend ontwerp. Hierna beginnen wij met het ontwerpen van het technische gedeelte. Tenslotte verwerken we alle data in de online tool zodat deze zichtbaar is voor iedereen die daar de bevoegdheid voor heeft.

Wij bieden uiteraard review mogelijkheden tijdens het gehele proces. Jouw digitale jaarverslag is dan ook echt van jou en je houdt zelf de regie in handen. We werken met korte lijntjes en proberen vlug te schakelen. Hierdoor kunnen we de kosten laag houden en is het mogelijk een aantrekkelijke prijs te bieden voor het maken van een digitaal jaarverslag.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw volgende jaarverslag in de vorm van een interactieve infographic? Neem dan nu contact met ons op en we zullen een vrijblijvend voorstel doen. Ook bij vragen of speciale verzoeken horen we graag van je!

Offerte voor digitaal jaarverslag

Ons voorstel is altijd compleet en bevat altijd:

  • Een correcte manier van verwerking en weergave van je cijfers
  • De gewenste vormgeving. Heb je al een huisstijl? Dan passen we die toe
  • Het technische ontwerp in HTML en CSS
  • Een CMS systeem waarmee je zelf de pagina waar het jaarverslag op te zien is kan beheren
  • Een interactieve infographic op maat gemaakt

Interesse in een digitaal jaarverslag door logo3d.nl? Neem contact met ons op en we stellen jouw persoonlijke offerte op!