infographic laten ontwerpen? wij helpen bij het ondwerpen infographics.
796
page-template-default,page,page-id-796,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Infographic laten ontwerpen

Infographic laten ontwerpen ?

Logo3D.nl helpt je van start tot oplevering van je infographic!

Financiële rapportages kosten vaak handenvol tijd én geld om te maken. Alle informatie en data die moet worden opgezocht, gecheckt en nog een keer gecheckt. Teksten schrijven, berekeningen maken, argumentaties uiteenzetten. En dan moet alles ook nog op een aantrekkelijke en eenvoudige manier worden weergegeven. Hoe ga je dat voor elkaar krijgen? Met een infographic natuurlijk!

logo3D.nl is expert in het ontwerpen van infographics voor een breed scala aan branches. Wij helpen je bij het verwerken van de data tot een statische, bewegende of indien gewenst interactieve infographic!

Je data is nooit eerder zo duidelijk en aantrekkelijk weergegeven!

Een infographic laten maken

Het maken van een infographic is een creatief proces. Daarnaast is het een technisch proces wat we methodisch aanpakken. Voor welk onderwerp dan ook, logo3D.nl volgt altijd hetzelfde stappenplan:

  • Ten eerste wordt alle beschikbare data verzameld en geanalyseerd.
  • Hierna wordt begonnen met het ontwikkelen van de vormgeving
  • Ten slotte wordt de data verwerkt in de infographic

Iedere stap bespreken wij uitvoerig met onze klant. Zo zorgen we ervoor dat je infographic exact wordt zoals jij dat voor ogen hebt. En omdat deze manier van werken voor ons uiterst efficiënt is kunnen we dit voor een zeer aantrekkelijk tarief uitvoeren. De kosten voor een standaard infographic zijn XXX Euro.

Een infographic nodig?

Offerte voor standaard infographic

De prijs voor een infographic door logo3d.nl is inclusief:

● Gebruik van jouw huisstijl
● Aflevering van bestanden klaar om te drukken
● Correcte en foutloze verwerking van alle data

Als je interesse hebt om je infographic door 3dlogo.nl te laten maken dan horen wij dit graag. We zullen aan de hand van jouw informatie een offerte opmaken.

Interactieve infographic

Als je veel geneste data hebt dan kan een standaard infographic te kort schieten. Het is essentieel dat jij én het publiek dat je infographic bekijkt in een oogopslag de data kan begrijpen. Logo3D.nl kan in dit geval jouw data zo structureren dat deze in de infographic gemanipuleerd kan worden. Hierdoor wordt de infographic interactief. Dit is voornamelijk toepasbaar op websites of apps, maar ook in presentaties. Wil je bijvoorbeeld laten zien hoe een bepaalde parameter veranderd in de loop van de tijd, maar ook aantonen hoe dit wordt beïnvloed door een tweede parameter? Dan is een interactieve infographic de uitkomst.

Data visualisatie

Al de informatie van jouw organisatie op een mooie en duidelijke manier afgebeeld? Geen probleem! Logo3D.nl gaat samen met jouw aan de slag om te bepalen welke visualisatie techniek het beste werkt voor jouw data. Dit kan een standaard (geprinte) infographic zijn. Of een video animatie of interactieve infographic zijn. Hierna bepalen we de look en feel die je data tot leven laten komen.

Bewegende infographic

Als je veel data hebt die je makkelijk en snel aan je klanten wilt laten zien dan is een geanimeerde infographic een goede oplossing. Logo3D.nl start met kijken hoe we jouw data kunnen visualiseren. Vervolgens wordt de voice-over geschreven in samenwerking met jou. In een korte tijd transformeren we een berg droge informatie om tot een aantrekkelijke custom made animatie!

Digitaal jaarverslag

Het is toch eigenlijk zonde hoeveel papier er ongelezen wordt weggegooid. Of PDF bestanden die vanuit de mail direct in de prullenbak verdwijnen. Volgeschreven met gortdroge tekst en onbegrijpelijke data. Je jaarverslag laten digitaliseren kan het tij doen keren. Eindelijk een effectieve manier om deze relevante data over te brengen. Afhankelijk van jouw wensen en type bedrijf maken we samen een frisse en uitnodigende digitaal jaarverslag die eindelijk door veel mensen bekeken zal worden!

shutterstock_130659074
infographic bestellen