Logo pakketten wij bieden uw verschillende pakketen kies in de shop
662
page-template-default,page,page-id-662,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Logo pakketten

3 logo pakketten

Wij bieden 3 verschillende logo pakketten met elk verschillende kenmerken zodat er voor iedereen die geïnteresseerd is in een logo er wel wat tussen zit. De logo pakketten verschillen in prijs zodat je ook als beginnende ondernemer een professioneel ontworpen logo kan krijgen en je hier niet direct bakken vol met geld aan hoeft te besteden.

Logo Design Pakket Basic

Als je een beginnende onderneming of website bezit of je gewoon niet te veel geld wil besteden aan een logo is dit het perfecte pakket. Voor maar 99 euro krijg je een professioneel ontworpen logo. Wij ontwerpen bij dit pakket 3 unieke logo concepten. Je ontvangt alle concepten in een EPS bestand en een PNG bestand en mag deze ook gebruiken op welke manier jij ook maar wil. Onze designers maken bij dit pakket een conceptpresentatie en jij mag daarna vertellen wat je hier anders in wil zien. Dit pakket bevat 1 correctieronde.

Logo Design Pakket Premium

Als je al wat ervarener bent met het maken van websites of het werken aan je eigen onderneming en je wat meer geld te besteden hebt aan een logo is dit een goed pakket voor jou. Bij dit pakket maken wij 5 unieke concepten. Hier krijgt je 2 correctieronden om te bepalen wat jij anders wil zien aan de logo’s. Je ontvangt het bestand weer in een EPS bestand en een PNG bestand. Deze logo’s zijn hoge resolutie, bevatten een 3D mockup en bevatten logo transparantie. Wij hanteren voor deze en het superieur pakket dezelfde, duidelijke werkwijze.

Logo Design Pakket Superieur 

Dit pakket is voor de mensen die al jaren lang bezig zijn met het werken aan websites en de mensen die al jaren lang bezig zijn met hun ondernemingen. Bij dit pakket krijg je maar liefst 7 logo concepten met 4 correctieronden. Ook dit bestand wordt geleverd in een EPS bestand en een PNG formaat. Je krijgt hier ook een 3D logo animatie clip bij voor jouw perfecte video of presentatie. Tot slot bevat dit pakket 3 3D mockups, logo transparantie en een hoge resolutie.