Logo 3D mockup – Logo animatie,Logo ontwerpen,Logo mockup, en Infographic design
186
page-template-default,page,page-id-186,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Logo 3D mockup

Logo 3D mockup

Geef jouw bedrijfslogo een nieuwe dimensie met een logo 3D mockup. Dit is een conversie van een bestaand logo naar een 3D object die toepasbaar is in vele situaties. Een logo 3D mockup van Style Marketing is de snelste manier om een logo in drie dimensies uit te voeren, met een zeer schappelijk prijskaartje. Ontdek de mogelijkheden van een logo in 3D voor jouw onderneming.

logo animatie
3D Mockup Basic

Wat is een logo 3D mockup?

Een 3D afbeelding heeft diepte, van 2D naar 3D is het verschil van een plat vlak naar een kubus. Een driedimensionaal model kan op elke wijze gedraaid worden, en worden voorzien van een dynamische achtergrond of animatie. Door een platte afbeelding van een logo te converteren naar een 3D logo mockup heb je direct zicht op de mogelijkheden van het logo voor marketing en promotie doeleinden. Na het ontwerp van het logo 3D mockup object kan het model gebruikt worden voor tal van toepassingen zoals:

  • Bewegende 3D animaties voor een videopresentatie
  • Opvallende graphics tijdens presentaties en keynote speeches
  • Aantrekkelijk poster design voor evenementen en feesten

Waarom 3D logo animatie?

  • Te gebruiken voor vele toepassingen zoals logo bumpers en commercials voor web en televisie.
  • Laat elk logo tot leven komen en trek de aandacht van het publiek.
  • Een 3D animatie ziet er luxe en professioneel uit, ideaal om de reputatie van het merk te versterken.

Bij 3D LOGO.Nl maken we professionele 3D logo animaties voor scherpe tarieven en met snelle levertijden, neem nu contact op voor meer informatie.

xxx