Logo Design – Logo animatie,Logo ontwerpen,Logo mockup, en Infographic design
137
page-template-default,page,page-id-137,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Logo Design

Logo Design

Ieder bedrijf heeft een gezicht nodig, voor een onderneming is dat het logo. Goed logo design is een ingewikkeld proces waarbij veel afwegingen worden gemaakt om de impact van het merk te vergroten. Logo design van Style Marketing maakt het proces eenvoudig voor de klant, en verwerkt de wensen van de ondernemer op basis van bewezen strategieën voor een optimaal resultaat. Wat maakt een logo effectief, en wat kan logo design van Style Marketing voor jouw onderneming betekenen?

3d logo design
logo design

Wat maakt een logo een effectief logo?

Er zijn diverse bedrijven die direct in je hoofd komen, ze hebben allemaal een logo of beeldmerk dat herkenbaar is. Dit komt onder andere door deze elementen:

 

  • Een herkenbaar logo is neutraal genoeg om in vele situaties in te zetten, maar onderscheidend genoeg om onthouden te worden.
  • Een goed logo design is geschikt voor web, print, televisie en elk ander medium, zowel in full color als monochroom.
  • Het lettertype speelt een belangrijke rol bij logo design. Style Marketing kiest niet alleen een herkenbaar lettertype, we zorgen er ook voor dat deze voldoet aan alle mogelijke gebruiks- en auteursrechten.
  • Naast tekst kan het logo ook begeleid worden met een afbeelding die de aard van de onderneming in één oogopslag duidelijk maakt.

Het logo is vaak de eerste kennismaking met een onderneming, dienst of product. Zorg dat deze ervaring impact heeft!

Meer weten over professioneel en betaalbaar logo design van Logo 3D? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

logo logo mooi