Logo intro laten maken? wij laten u logo tot leven komen
924
page-template-default,page,page-id-924,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Logo intro

Introfilm van je logo

Een logo is op zoveel verschillende manieren toe te passen. Logo3d.nl maakt met jouw logo een enerverend en aantrekkelijk introductievideo. Laat je logo door ons in een introductiefilm zetten en je hebt een nieuwe, super makkelijke manier om je merk te delen en klanten te enthousiasmeren.

Gebruik de introductievideo met je logo bijvoorbeeld bij presentaties, voor reclame uitingen of in je social media posts. Wij kunnen de video in verschillende formaten leveren zodat deze af te spelen is op computers, smartphones en tablets zonder dat de gebruiker hoeft te bufferen.

Maak nu nóg meer indruk op je klanten met een introductievideo van je logo. Wist je dat wij meer dan 400 verschillende logo introductie clips als voorbeeld hebben waar je uit kan kiezen? Wat voor soort video je ook zoekt, welk type bedrijf je ook bent, wij hebben er een geschikte video voor. Modern, technologisch, elektronisch of juist meer down to earth of organisch: onze instructievideo’s laten jouw logo zien op exact de manier die het beste bij jouw organisatie past.

logo intro
Hoe wij een introfilm van je logo maken

Als wij de opdracht krijgen om een introfilm van je logo te maken zullen we je eerst vragen om aan te geven welke stijl je voor ogen hebt. Hierna zullen we je logo digitaliseren en klaarmaken voor gebruik in de video. Tenslotte zullen we de eerste versie van de introductievideo afleveren. Mocht je nog niet tevreden zijn dan passen wij het uiteraard aan. Ons doel is om jouw logo introductiefilm pas af te leveren als je er 100% tevreden mee bent.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om ook van jouw logo een introductiefilm te laten maken? Neem dan contact met ons op of bestel je projekt hier direct op de site van logo3d.nl. We zullen je een vrijblijvende offerte sturen. En omdat wij efficiënt werken met een set van meer dan 400 voorgemaakte stijl video’s kunnen wij jouw logo introductiefilm voor een zeer scherpe prijs leveren.

Wacht dus niet langer en bestel nu jouw logo introductievideo!