logo ontwerpen? kijk een in inze logo shop wij bieden u 3 pakketen.
335
page-template-default,page,page-id-335,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

logo ontwerpen

Altijd geweldige logo design

Wij van logo3d zijn professionele logo designers die altijd zorgen voor een net resultaat. Wij verbreken pas het contact met de klant wanneer de klant 100% tevreden is gesteld. Wij hebben designs voor veel verschillende stijlen en thema’s en er zit altijd wel iets bij voor jouw website of onderneming. We doen ook aan 3D intro’s voor het perfecte begin van jouw video of presentatie. Lees hier meer over de services die wij bieden.

Logo Design

Professioneel en nette logo’s

Zoals al eerder genoemd zijn alle logo’s die wij designen ontworpen door professionele mensen die al veel ervaring hebben in het vakmanschap. De mensen die de logo’s designen hebben al honderden tot duizenden logo’s voor uw logo ontworpen en weten waar ze het over hebben.

Altijd goede contact met de klant

Wij zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn voor de klant. Dit doen we zodat de klant zich nooit zorgen hoeft te maken over zijn of haar bestelling en hij of zij altijd weet wat er gaande in omtrent de bestelling. Wij zouden ook nooit contact verbreken met de klant totdat de klant helemaal tevreden is gesteld en deze met het perfecte resultaat achter gelaten is.

3 logo pakketten

Wij bieden 3 verschillende logo pakketten met elk verschillende kenmerken zodat er voor iedereen die geïnteresseerd is in een logo er wel wat tussen zit. De logo pakketten verschillen in prijs zodat je ook als beginnende ondernemer een professioneel ontworpen logo kan krijgen en je hier niet direct bakken vol met geld aan hoeft te besteden.

Verschillende prijzen voor verschillende pakketten

Als u wil beginnen met een kleine onderneming is het vaak niet het idee om direct bakken vol met geld te spenderen aan een logo of intro. Wij hebben voor iedereen een pakket die past bij hoeveel u wil uitgeven aan een logo. Als u simpel wil beginnen met iets kleins hebben wij wat voor u, maar als u iets groters en royaler wil is er voor u ook het perfecte pakket.

VOORDELIGSTE GRAFISCH DESIGN VAN NEDERLAND

3D intro’s voor uw presentatie of video

Als u een video wilt maken of een presentatie gaat geven en u heeft hier een intro voor nodig zijn wij zeker in staat om deze te leveren. We bespreken met u een stijl, helpen met het kiezen van het bijpassende pakket en beginnen daarna met het designen van uw 3D intro.